Vrienden van JustNeed

2 dagen genieten van de kerstmarkten in de prachtige stad Keulen

We love kerstmarkten en zeker in combinatie met een overnachting. Heerlijk de hele dag rondstruinen door de stad en de lekkerste gerechten eten. Natuurlijk kan daar een gezellig glaasje drinken niet bij gemist worden. Geniet nu 2 dagen van de maar liefst zes verschillende kerstmarkten in de prachtige stad Keulen. Keulen ligt vrij dicht bij de Nederlandse grens en is daarmee goed bereikbaar. De ... Lees verder
  • Meerdere data mogelijk
  • Verblijf 2 dagen
    op basis van Logies + ontbijt
  • Zeer goed (7,6)
    Beoordeelt op Zoover
Deel & Bewaar deal
Impressie van de omgeving & accommodatie
  • Klik hier voor alle foto's
Hoogtepunten van de omgeving & accommodatie
Goedkop dan 80% van de vakanties in deze regio
Een gezellige omgeving met allerlei winkels en restaurants
Ontdenk deze prachtige unieke stad
Geef jezelf eens een heerlijke verwendag in de heerlijke wellness
Oost, West dichtbij huis is het best

2 dagen genieten van de kerstmarkten in de prachtige stad Keulen

We love kerstmarkten en zeker in combinatie met een overnachting. Heerlijk de hele dag rondstruinen door de stad en de lekkerste gerechten eten. Natuurlijk kan daar een gezellig glaasje drinken niet bij gemist worden. Geniet nu 2 dagen van de maar liefst zes verschillende kerstmarkten in de prachtige stad Keulen.

Keulen ligt vrij dicht bij de Nederlandse grens en is daarmee goed bereikbaar. De stad kent een prachtige historische reputatie en biedt ongelofelijk mogelijkheden. Zo kan je er heerlijk eten, zijn er voldoende winkelgelegenheden en is misschien wel de kerstmarkt bij de dom de populairste van heel Duitsland. Geniet van de heerlijke kerstsfeer onder de lampjes waar het hele plein mee is verlicht en de maar liefst 25 meter lange kerstboom welke centraal op het plein staat.

Je verblijft in het 4* Mercure Köln West wat rustig gelegen ligt en goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het grote voordeel is dat je gratis kan parkeren bij het hotel en met de metro welke om de hoek van het hotel ligt zo in het centrum bent. Aangezien de kerstmarkten tot 22:00 uur open zijn is de 24-uur receptie van het hotel geen overbodige lux en kan je binnenkomen wanneer het jou uitkomt. De faciliteiten zijn super in hotel, want naast een prachtige kamer heb je ook de beschikking over een binnenzwembad en wellness, krijg je een welkomstdrankje en krijg je in de ochtend een heerlijk ontbijt. Dit alles kan natuurlijk niet zonder gebruik te maken van de gratis WiFi.

Nooit meer een deal missen?
Ontvang de beste & goedkoopste deals in je mailbox!
Verzenden
Andere kozen ook voor deze deal
Kershoppen op kerstmarkt & mega overdekt winkelcentrum in Oberhausen
Wat is er nou leuker als een dagje heerlijk kerstshoppen?! Nergens kan je dit beter doen als in Oberhausen en met deze deal kan je eindelijk voor spotgoedkoop daarnaartoe. Ga nu voor slechts €18,95 ...
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur