Vrienden van JustNeed

Droomvakantie naar dit 5* resort in Griekenland

Iedereen heeft wel een droomvakantie en daar behoort deze zeker bij! Dit hotel heeft infinity pool, prive strand en wellnessfacaliteiten om je vingers bij af te likken. Deze droom kan al voor 6 dagen ingaan voor slechts €260! Het 5* Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa is gelegen op het vaste land van Griekenland in het plaatsje Leptokaria. Hoewel het vasteland niet zo populair is als de eila... Lees verder
  • Vertrekt 8 March
    vanaf vluchthaven Amsterdam
  • Verblijf 6 dagen
    op basis van Logies + ontbijt
  • Zeer goed (9,2)
    Beoordeelt op Zoover
Deel & Bewaar deal
Impressie van de omgeving & accommodatie
  • Klik hier voor alle foto's
Hoogtepunten van de omgeving & accommodatie
Goedkop dan 80% van de vakanties in deze regio
Deze accommodatie is zeer geliefd bij koppels
Wie zegt dat goedkope vakantie's niet luxe kunnen zijn?
Een gezellige omgeving met allerlei winkels en restaurants
Voldoende sportfaciliteiten om jezelf op peil te houden
Geef jezelf eens een heerlijke verwendag in de heerlijke wellness
Deze vakantie is zeer geschikt om helemaal bij te komen
Smeren maar! Deze vakantie is voor de echte zonaanbidder

Droomvakantie naar dit 5* resort in Griekenland

Iedereen heeft wel een droomvakantie en daar behoort deze zeker bij! Dit hotel heeft infinity pool, prive strand en wellnessfacaliteiten om je vingers bij af te likken. Deze droom kan al voor 6 dagen ingaan voor slechts €260!

Het 5* Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa is gelegen op het vaste land van Griekenland in het plaatsje Leptokaria. Hoewel het vasteland niet zo populair is als de eilanden van Griekenland is de omgeving prachtig en heb je met 3.000 oude geschiedenis in deze regio voldoende cultuur. Het hotel ligt gelegen in een privébaai waar het water helderblauw is en de strandliefhebbers direct vanuit hun hotel op het strand staan. Wil je echt meer van de omgeving zien dan is een huurauto wel aan te raden.

Liever op het resort blijven? Het resort biedt meer dan voldoende faciliteiten om een topvakantie te hebben. Met twee zwembaden waaronder een infinity zwembad heb je prachtig uitzicht over de Egeïsche zee. Hier kan je ook heerlijk ontspannen op een van de vele verschillende bedjes en ja ook deze zijn behoorlijk luxe! Wil je echt even ontspannen dan is de wellness zeker een aanrader. Hier kan je een duik nemen in het binnenzwembad, sauna of neem een heerlijke schoonheidsbehandeling en massage. S’avonds kan je aanschuiven bij één van de twee restaurants van het complex en kan je kiezen tussen moderne Griekse gerechten of Mediterraanse gerechten. De avond moet je zeker eens afsluiten bij de bar aan het strand waar je een prachtig uitzicht hebt.

Nooit meer een deal missen?
Ontvang de beste & goedkoopste deals in je mailbox!
Verzenden
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur