Vrienden van JustNeed

Yeaahhh eindelijk! De magische kerstmarkt in Düsseldorf met 4* hotel

Afgelopen dinsdag was misschien wel de laatste echte dag dat jij je strandstoel hebt moeten gebruiken. We zullen weer langzaam onze zwemkleding gaan inruilen voor de oorwarmers, maar niet getreurd! De eerste kerstmarktaanbieding is weer een feit en god wat een mooie deal! Ga naar Düsseldorf en overnacht in een 4* hotel voor €25,- per persoon. De kerstmarkt in Düsseldorf is voor de echte ker... Lees verder
  • Vertrekt 30 December
  • Verblijf 2 dagen
    op basis van Logies + ontbijt
  • Zeer goed (6,1)
    Beoordeelt op Zoover
Deel & Bewaar deal
Impressie van de omgeving & accommodatie
  • Klik hier voor alle foto's
Hoogtepunten van de omgeving & accommodatie
Goedkop dan 80% van de vakanties in deze regio
Een gezellige omgeving met allerlei winkels en restaurants
Geef jezelf eens een heerlijke verwendag in de heerlijke wellness
Oost, West dichtbij huis is het best

Yeaahhh eindelijk! De magische kerstmarkt in Düsseldorf met 4* hotel

Afgelopen dinsdag was misschien wel de laatste echte dag dat jij je strandstoel hebt moeten gebruiken. We zullen weer langzaam onze zwemkleding gaan inruilen voor de oorwarmers, maar niet getreurd! De eerste kerstmarktaanbieding is weer een feit en god wat een mooie deal! Ga naar Düsseldorf en overnacht in een 4* hotel voor €25,- per persoon.

De kerstmarkt in Düsseldorf is voor de echte kerstliefhebber een must! De bruisende binnenstad verandert in de winter in een magische plek met maar liefst zes verschillende kerstmarkten. Geniet van heerlijke warme chocolademelk en glühwein, pretzels of Bratäpfel. Vanaf 23 november tot en met 30 december kan je de kerstmarkten van 11:00 tot 20:00 uur bezoeken en je wanen in de witte wereld van Düsseldorf.

Je verblijft in het 4* hotel Mettmann wat op ongeveer 20km van Dusseldorf ligt. Het hotel is voorzien van vele luxe zoals een uitgebreid ontbijtbuffet. Maar na een lange dag struinen over de kerstmarkten kan je ook heerlijk relaxen in de wellness van het hotel. Daarnaast kan je ook heerlijk een Duitse hap halen in het restaurant van het hotel.

Nooit meer een deal missen?
Ontvang de beste & goedkoopste deals in je mailbox!
Verzenden
Andere kozen ook voor deze deal
Kershoppen op kerstmarkt & mega overdekt winkelcentrum in Oberhausen
Wat is er nou leuker als een dagje heerlijk kerstshoppen?! Nergens kan je dit beter doen als in Oberhausen en met deze deal kan je eindelijk voor spotgoedkoop daarnaartoe. Ga nu voor slechts €18,95 ...
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur