Goedkoop naar Egypte met deze aanbiedingen & deals

Egypte is een van de landen waar we wat betreft de geschiedenis veel over hebben gehoord en wat met geweldige Egypte deals binnen handbereik is. Ontdek de piramides, het koraal en onderwaterleven in de Rode Zee en duik in de Egyptische keuken door uw voordeel te doen met deze Egypte aanbiedingen, die bijna net zo sprookjesachtig zijn als het land zelf.

Het Oude Egypte

Egypte ligt in het noordoosten van Afrika en ten noorden van het land vindt u de Middellandse Zee en ten oosten de Rode Zee. De geschiedenis van Egypte laat zich niet samenvatten in een aantal zinnen. Het Oude Egypte is een van de oudste beschavingen ter wereld en gelukkig heeft dit fantastische sporen achtergelaten, zoals de oude piramiden van Gizeh, de sfinx en archeologische pareltjes als Luxor. Dit is dan ook een van de redenen waarom het land als vakantiebestemming zeker de moeite waard is. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige piramides en laat u betoveren door de prachtige verhalen die er bij horen en wees gefascineerd door de manier waarop deze bouwwerken zijn ontstaan.

Duik in de Rode Zee

De oude Egyptische bouwwerken, de Middellandse en Rode Zee, de Nijl, de woestijn, de Luxortempel en de Sinaïberg bieden een scala aan betoverende mogelijkheden om uw vakantie in te vullen. De badplaatsen langs de Rode Zee bieden goede mogelijkheden om te duiken of te snorkelen en het mooie koraal en al het andere onderwaterleven dat aanwezig is, van dichtbij te bekijken. Niet iedereen is natuurlijk een fan van het leven onder water en daarom zijn populaire badplaatsen als Sharm El Sheikh, El Gouna en Hurghasa de aangewezen plekken om een deel van deze bijzondere vakantie door te brengen.

Veelzijdigheid en diversiteit

Naast de rijke natuur, de bijzondere historische bezienswaardigheden en de diversiteit van het land, is ook de Egyptische keuken een mengelmoes van oosterse ingredi├źnten, maar brengt het ook zeker Griekse, Franse en Italiaanse sferen met zich mee. De Egyptenaren eten eigenlijk de hele dag door. Het eten wordt op lange tafels in kleine schaaltjes geserveerd, waarbij men op kussens op de grond geniet van al het lekkers. Als u echt iets typisch Egyptisch wilt proeven, bestel dan Foul. Foul is een gerecht dat bestaat uit bruine bonen, knoflook en peterselie. De rijke en fascinerende geschiedenis van Egypte en de vele mogelijkheden om deze vakantie mee te vullen zijn bijna eindeloos en wat ons betreft ook zeker de moeite waard. Ontdek deze droombestemming nu zelf!
Meest recente deals
Egypte8 dagenAll Inclusive
Vanaf €359,-
9,1
Egypte8 dagenAll Inclusive
Vanaf €292,-
7,3
Egypte6 dagenAll Inclusive
Vanaf €435,-
9,4
Egypte8 dagenAll Inclusive
Vanaf €300,-
7,2
Egypte8 dagenAll Inclusive
Vanaf €459,-
8,8
Populaire keuzes bij onze deals
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur