Goedkoop naar Zakynthos met deze aanbiedingen & deals

De geweldige Zakynthos deals, die bijna net zoveel indruk maken als het eiland zelf, willen wij u niet onthouden. Voor ons dé reden om deze Zakynthos aanbiedingen met u te delen. Het eiland Zakynthos, dat met onder meer Lefkas en Kefalonia deel uitmaakt van de eilandengroep de Ionische Eilanden, is een prachtige vakantiebestemming met mooie groene natuur, helderblauwe zee en de fantastische en bijzondere zeeschildpadden.

Bloem van het oosten

Het bijzondere eiland Zakynthos wordt vaak “Il fiore di Levante” genoemd, wat bloem van het oosten betekent. Het eiland maakt deze bijzondere naam absoluut waar en het is dan ook een eiland om zeker eens te bezoeken. Zakynthos is vernoemd naar de zoon van Dardanos, de koning van Troje, en maakte in de Romeinse tijd deel uit van de provincie Achaia. Het eiland is in de geschiedenis meerdere malen veroverd door verschillende volkeren zoals de Venetiërs, Fransen en Britten. Uiteindelijk heeft het land zich in de 19e eeuw verenigd met Griekenland. In 1953 werd Zakhyntos getergd door een grote aardbeving, waardoor helaas meer dan de helft van de vele Venetiaanse huizen en diverse Byzantijnse kerken met kunstverzamelingen zijn verwoest.

Met een bootje naar Schipbreuk strand

Een prachtige baai om onder andere te snorkelen is Porto Limnionas wat tussen de rotsen in aan de westkust van Zakynthos ligt. Het meest bekende strand op het eiland is Navagio strand, dat ook wel bekend staat als Schipbreuk strand, waar het beruchte smokkelaarsschip Panagiotis ligt. Vanaf de klif kunt u het wrak goed bekijken, maar varend in een bootje langs de baai geeft ook een mooie blik op het mysterieuze overblijfsel van de Panagiotis. Wat ook erg leuk is aan Zakynthos, is dat u in het dorpje Keri een bootje kunt huren. Kunt u zelf niet varen? Ook met kapitein is een bootje te huren. Ga via het water op zoek naar verborgen strandjes met een prachtig heldere zee, veel groen op het land en mooie plekken zandstrand om uw badlaken uit te spreiden en te genieten.

Een kijkje in de keuken van Zakynthos

Op Zakynthos is de Griekse keuken goed vertegenwoordigd. Typische ingrediënten zoals (kip) gyros, olijven, vers gevangen vis, Angus biefstuk, lamskoteletten en calamari zijn in overvloed te verkrijgen in fast food vorm of in een luxe restaurant. Wat belangrijk is in de Griekse keuken, is dat alles bereid wordt met heerlijke verse producten. Of het nu gaat om ontspannen, erop uit trekken of genieten van de fijne gerechten, wijnen of cocktails; het is allemaal in een ontspannen sfeer binnen handbereik op Zakynthos.
Meest recente deals
Zakynthos8 dagenLogies
Vanaf €187,-
8,0
Zakynthos8 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €301,-
8,0
Zakynthos8 dagenAll Inclusive
Vanaf €1009
7,5
Zakynthos8 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €324,-
8,0
Zakynthos6 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €269,-
8,2
Zakynthos8 dagenLogies
Vanaf €249,-
7,1
Zakynthos8 dagenLogies
Vanaf €299,-
9,0
Populaire keuzes bij onze deals
1 actieve deals
Laatste deal komt van
1 actieve deals
Laatste deal komt van
1 actieve deals
Laatste deal komt van
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur