Goedkoop naar Ibiza met deze aanbiedingen & deals

Zon, zee, strand en nog zoveel meer heeft Ibiza te bieden, daarom hebben wij fantastische Ibiza deals in petto. Het eiland staat vooral bekend om het drukke nachtleven, maar door deze Ibiza aanbiedingen willen wij laten zien dat het eiland zoveel meer biedt dan alleen dat. Laat u verrassen! Ibiza hoort samen met onder andere Formentera, Mallorca, Menorca en Cabrera tot de Balearen, wat ligt in de Middellandse Zee. Ibiza is lang niet het grootste eiland wat te vinden is in de Middellandse Zee, maar wel een bekende en populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Het oude Ibiza

De geschiedenis van Ibiza gaat ver terug wat betreft bewoning. Vanaf ongeveer 5000 voor Christus is het eiland bewoond door mensen, maar veel informatie over deze tijd is er niet te vinden. Over de geschiedenis vanaf 654 voor Christus zijn er meer feiten bekend over Ibiza, zoals de Feniciërs die de huidige hoofdstad van Ibiza stichtten. Door de Assyrische invasies kwam het eiland in handen van de Carthagers en het was in deze periode dat Ibiza uitgroeide tot een belangrijke handelspost in het Middellandse Zeegebied. Na de val van het Romeinse Rijk namen de Moren Ibiza over en halverwege de 15e eeuw behoorde het eiland officieel bij de Balearen en het koninkrijk Spanje.

Zon, zee en strand

Het zeewater bij de vele prachtige en kleine stranden van Ibiza behoort tot het schoonste van Europa. In de zomer is het weer op het eiland ideaal om dat typische vakantiegevoel te krijgen. Vergeet ook de naturistenstranden S’Aiga Blanca en Platja d’es Cavallet, wat de mooiste stranden van Ibiza zijn, niet. Wilt u de dag doorbrengen op het strand, maar houdt u toch ook wel van rust? Met een snelboot bent u in een half uurtje op het nabij gelegen eiland Formentera, waar u met bijvoorbeeld een gehuurde fiets de rustige omgeving op dit eiland kunt verkennen.

Het gevoel van liefde en saamhorigheid

Ibiza staat bekend als het feesteiland, dus wanneer u toe bent aan een leuke club, gezellig barretje of hippe discotheek, komt u hier zeker aan uw trekken. Wat het eiland ook zeker kenmerkt is de gemoedelijke sfeer, denk maar aan de lounge muziek, de hippiemarkten die er vooral in de zomer plaatvinden en het gevoel van liefde en saamhorigheid. Toerisme is erg belangrijk voor Ibiza en er wordt dan ook gezorgd dat u hier tijdens uw vakantie optimaal kunt genieten. Bent u inmiddels toe aan een onderbreking van de dagelijkse sleur en zoekt u zon, zee en saamhorigheid? Wacht dan niet te lang en laat u verrassen door het mediterrane Ibiza en laat u meevoeren tijdens deze fantastische droombestemming.
Meest recente deals
Ibiza5 dagenLogies
Vanaf €199,-
8,4
Ibiza4 dagenAll Inclusive
Vanaf €309,-
8,1
Ibiza8 dagenAll Inclusive
Vanaf €349,-
7,6
Ibiza4 dagenLogies
Vanaf €129,-
8
Ibiza8 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €245,-
8,2
Ibiza8 dagenAll Inclusive
Vanaf €387,-
7,6
Ibiza4 dagenLogies
Vanaf €119,-
7,4
Ibiza5 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €179,-
7,6
Ibiza6 dagenLogies + ontbijt
Vanaf €252,-
8,2
Ibiza4 dagenAll Inclusive
Vanaf €259,-
8,3
Populaire keuzes bij onze deals
1 actieve deals
Laatste deal komt van
1 actieve deals
Laatste deal komt van
1 actieve deals
Laatste deal komt van
Meld je gratis aan!
Doorgaan met Facebook
Of
Ik wil graag per e-mail deals en updates over Justneed ontvangen
Inschrijven
Heb je al een account?
Inloggen
Personaliseer gauw jouw vakantie deals
Doorgaan met Facebook
Of
Inloggen
Mis niet langer de goedkoopste vakantie deals in je mailbox
Verstuur